УГОДА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

1. Предмет угоди

1.1. Угода про конфіденційність встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних, які отримує BHAKTIMARGA.ORG.UA від відвідувачів сайту. 

1.2. Відвідувач сайту не має права користуватися сайтом BHAKTIMARGA.ORG.UA, якщо він не згоден з умовами цієї угоди, або якщо він не досяг встановленого законом віку.

1.4. Відвідувач сайту дає свою однозначну згоду з умовами даної угоди про конфіденційність, і надає BHAKTIMARGA.ORG.UA право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані Відвідувача та чи уповноважених осіб на умовах цієї угоди.

1.5. BHAKTIMARGA.ORG.UA не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних Відвідувача третім особам, які не перебувають у власності або під управлінням BHAKTIMARGA.ORG.UA, і фізичним особам, які не є працівниками BHAKTIMARGA.ORG.UA, навіть якщо Відвідувач отримав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою сайту BHAKTIMARGA.ORG.UA або розсилки.

1.6. Відвідувач визнає, що у разі недбалого ставлення Відвідувача до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональним і іншими даними Відвідувача. BHAKTIMARGA.ORG.UA не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

2. Персональні дані, що надаються BHAKTIMARGA.ORG.UA

2.1. BHAKTIMARGA.ORG.UA отримує таку інформацію: ім’я, прізвище, по батькові та/або назва компанії, номер телефону з якого дзвонить Відвідувач, номер телефону, за яким можна зв’язатися з Відвідувачом, адреса електронної пошти.

2.2. Вся інформація збирається BHAKTIMARGA.ORG.UA як є, і не змінюється в процесі збору даних.

2.3. BHAKTIMARGA.ORG.UA має право використовувати ці дані Відвідувача: ім’я, прізвище, по батькові, назву компанії, номер телефону, з якого дзвонить Відвідувач, номер телефону, за яким можна зв’язатися з Відвідувачем, адреса електронної пошти, місто проживання.

3. Порядок використання персональних даних. Умови надання доступу до бази даних

3.1. Відвідувачі, згідно Даній Угоді про конфіденційність, надають право BHAKTIMARGA.ORG.UA розкривати персональні дані особам, які надають BHAKTIMARGA.ORG.UA послуги. Треті сторони можуть використовувати призначену для Відвідувача інформацію тільки в разі якщо вони надають послуги Відвідувачу та / або BHAKTIMARGA.ORG.UA і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги. В інших випадках BHAKTIMARGA.ORG.UA не передає особисті дані третім особам без згоди Відвідувача.

3.2. Окрім вищезгаданого, розкриття персональних даних без згоди Відвідувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:

    – За обґрунтованим запитом державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані.

    – У тому випадку, якщо на думку BHAKTIMARGA.ORG.UA Відвідувач порушує умови даної угоди про конфіденційність і/або інших договорів і угод між BHAKTIMARGA.ORG.UA і Відвідувачем.

4. Порядок зміни / видалення особистих персональних даних Відвідувача

4.1. Персональні дані Відвідувача зберігаються протягом трьох років з моменту припинення Договору. За бажанням Відвідувача BHAKTIMARGA.ORG.UA повністю і негайно видаляє особисті дані Відвідувача.

4.2. Відвідувачу за письмовим запитом та за умови пред’явлення документу, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

5. Захист інформації, що збирається

5.1. З метою захисту наданих персональних даних BHAKTIMARGA.ORG.UA застосовує відповідні інформаційні системи і процедури. BHAKTIMARGA.ORG.UA використовує безпечні процедури, а також використовує технічні та фізичні обмеження для доступу до персональних даних.

5.2. Тільки ті співробітники BHAKTIMARGA.ORG.UA, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких необхідний доступ до особистої інформації Відвідувачів мають доступ до особистої інформації про Відвідувачів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про Відвідувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації третім сторонам про Відвідувачів.

6. Внесення змін до угоди про конфіденційність

6.1. BHAKTIMARGA.ORG.UA може змінити умови угоди про конфіденційність. В такому випадку BHAKTIMARGA.ORG.UA замінить версію на сторінці умов bhaktimarga.org.ua/privacy/. Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як BHAKTIMARGA.ORG.UA захищає інформацію про Відвідувачів.

6.2. Всі зміни до угоди набувають чинності з моменту їх публікації. Отримуючи інформаційю, інші послуги від BHAKTIMARGA.ORG.UA, Відвідувач підтверджує однозначну згоду з новими умовами угоди про конфіденційність в редакції, чинній на момент використання Відвідувачем послуг.

6.3. BHAKTIMARGA.ORG.UA не несе відповідальності за шкоду або збитки, понесені Відвідувачем або третіми особами в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов угоди про конфіденційність, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

7. Додаткові умови

7.1. У разі якщо будь-яке положення угоди про конфіденційність, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або частина, будуть визнані такими, що суперечать закону або недійсними, це не вплине на інші положення, що не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке не дійсне положення або становище, яке не може бути виконано без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

7.2. Відвідувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.

7.3. Дана угода про конфіденційність поширюється на Відвідувача з моменту отримання послуг від BHAKTIMARGA.ORG.UA і діє доти, поки зберігається будь-яка інформація про Відвідувача, в тому числі персональні дані.

8. Юридична інформація

ГО БГАКТІ МАРҐА УКРАЇНА
ЄДРПОУ: 43568642
р/р: UA823026890000026005055361640
банк: ВIННИЦЬКА ФIЛIЯ АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
тел. +38 067 430 4238
юр. адреса: 03191, м.Київ, Голосіївський район, ВУЛИЦЯ ЮРІЯ СМОЛИЧА, будинок 2, квартира 49
email: [email protected]